Homeopathie:
Reguliere middelen en homeopathische middelen kunnen naast elkaar gebruikt worden.
Voeding
Klinische homeopathie
De klinische homeopathie werkt met complexmiddelen; middelen samengesteld uit verschillende componenten. Deze middelen kunnen ingezet worden bij bepaalde ziektebeelden. U kunt denken aan jeuk door bepaalde oorzaken, braken, kneuzingen, hoesten en aan een aantal aandoeningen van het bewegingsapparaat.

Klassieke homeopathie
Kenmerk van de klassieke homeopathie is dat gezocht wordt naar een specifiek, enkelvoudig middel om uw dier beter te maken. Een middel, gebaseerd op één component, dat zo goed bij uw dier past, dat het diep ingrijpt en daardoor voorkomt dat uw dier steeds weer ziek wordt.
Om het goede homeopathische middel te vinden, moet er van alles over het dier verteld worden. Niet alleen over de ziekteklachten, maar ook over het gedrag van het dier, over dingen die voor het dier bijzonder zijn en andere zaken. Zo kan het voor een homeopathisch dierenarts belangrijk zijn als uw huisdier veel knoeit met zijn drinken, of als het heel erg houdt van één bepaald voedingsmiddel. De klassieke homeopathie gaat uit van het individuele dier en niet van het ziektebeeld waar het dier onder lijdt.
Steeds meer cliënten vragen om mijn huisbezoek voor een klassiek homeopathische therapie.
Homeopathie in de praktijk
De homeopathie gaat er vanuit dat een ziek dier (of mens) te genezen is door hem een zeer hoge verdunning te geven van het middel dat onverdund bij een gezond dier (of mens) dezelfde ziektesymptomen zou veroorzaken.
Bij de homeopathische geneeswijze is er een onderscheid te maken tussen de klinische homeopathie en de klassieke homeopathie.
Start 
Tel.  06 - 27890499