Mariska Jansen
Wie ben ik:
Wat doe ik

Scarlet


Tel. 06 - 27890499 Start

Rea

Zolang ik me kan herinneren ben ik bezig met de gezondheid en het welzijn van dieren. Toen ik 4 jaar was, wilde ik al dierenarts worden. 
Na mijn afstuderen als dierenarts in 1988 heb ik een paar jaar in verschillende dierenartsenpraktijken voor gezelschapsdieren gewerkt. 
Om meer te kunnen betekenen voor veel dieren tegelijk, ben ik daarna bij het Ministerie voor Landbouw gaan werken. Ik heb me daar onder meer bezig gehouden met de invulling van gedeeltes van de Gezondheids-en welzijnswet voor dieren. Verder ben ik betrokken geweest bij de registraties van diergeneesmiddelen en bij de AID-controles op dierenwelzijn.


Omdat ik het directe contact met de dieren en hun eigenaars teveel miste, ben ik vervolgens mijn eigen gezelschapsdierenpraktijk begonnen, waarin ik veel honden, katten, konijnen, cavia’s, ratten en hamsters naar tevredenheid heb kunnen behandelen.


Ik gebruikte reguliere, maar ook natuurlijke middelen, zoals homeopathische.


De laatste jaren werk ik alleen nog met homeopathie.


Uw homeopathisch huisbezoek door mij en de homeopathische diergeneesmiddelen worden door de dierziektekostenverzekeringen vergoed als u deze aanvulling heeft gekozen.


Queeny

Mariska met Whitey